Så sjön dag!

Den, här dagen har blev precis som jag hade tänkt mig.. först tog jag det lugnt på morgonen och tittade på en film, sen satt jag och solade i det helt UNDERBARA VÄDRET. och sen gjorde jag lite läxor. nu har jag satt mig vid datan för att skriva klart mitt engelska-arbete som jag planerat att lämna in imorron, så nu måste jag väll börja..  :(

Pussar, PerniillaJ.


Sommar idag!

Halloj! idag har vi dagsvärke, men jag ska inte göra mitt idag... så jag är ledig!
får väll se vad jag ska hitta på, det blir nog lite plugg(det måste det bli), sen ska jag soooola.

Vaknade precis av att telefonen ringde, men jag han inte fram till den så nu vet jag inte heller vem det var som ringde vilket jag tycker var lite irriterande.   tänkte gå och lägga mig igen, men när jag kollade ut ändrade jag mig direkt. det finns inte ett ända moln på himmlen nu och termometern i skuggan visar redan på 16 grader, de e nicee!!    äntligen kanske sommarn kommer..

hittar inte min kamera, men det är väll bara fortsätta leta.
    image2                                                                                                       

Pussar&Kramar, PerniillaJ!   

Heejsan alla.

Nu har världens bäästa Elsa precis hjälpt mig att fixa en blogg, hah trodde de skulle bli jobbigt med det var gryymt lätt att fixa. Idag var en helt vanlig dag  i skolan, och jag gjorde mitt sista prov för den här terminen(sååå skönt). ett SO-prov som till min förvåning gick ganska bra, hoppas jag.. 
Sitter hemma hoss Elsa nu, medans hon sitter och gör en svenska uppgift, hah jag har inga läxor tills imorgon för då har vi dagsvärke!!

                                              image1
                                                                  ELSA
Pussar, PerniillaJ.


RSS 2.0